Alpha prijevodi – Vaš stručni suradnik u poslovanju

Kvaliteta i stručnost zauzimaju najviše mjesto u našem svakodnevnom poslu. Korištenjem naših usluga nikada nećete brinuti o točnosti i jezičnoj korektnosti prevedenog teksta, ili pak zbog lošeg prijevoda dovesti u pitanje svoj ugled i ugled tvrtke.

Prevoditeljske usluge

Tvrtka Alpha prijevodi je osnovana 2012. godine kao rezultat obiteljske diobe iz tvrtke SCRIPTOR ARS,  te je nastavila vršiti outsourcing za klijenta PORSCHE CROATIA d.o.o. i specijalizirala se za djelatnost prevoditeljskih usluga i ovjere sudskog tumača. Jednom riječju preuzela je iskustvo rada SCRIPTOR ARS-a s istim ljudskim resursima. Nove tehnologije znanja i vještine doprinijele su rastu tvrtke. Naš glavni strateški partner je PORSCHE CROATIA d.o.o., generalni uvoznik vozila marki AUDI, VW, SEAT, ŠKODA, PORSCHE i VW Gospodarska vozila za Hrvatsku. Kvaliteta i stručnost zauzimaju najviše mjesto u našem svakodnevnom poslovanju. Korištenjem naših usluga nikada nećete brinuti o točnosti i jezičnoj korektnosti prevedenog teksta ili pak zbog lošeg prijevoda dovesti u pitanje svoj ugled i ugled tvrtke.
  • Online i pismeni prijevodi
  • Ovjere sudskih tumača za engleski i njemački jezik
  • Prijevodi u tradosu
Certifikati za IS0 9001:2008 I HRN EN 15038

Član smo Hrvatske udruge prevoditeljskih agencija

Više mogućnosti – na Vaše zadovoljstvo!

…… jer mi govorimo Vašim jezikom!

Zašto smo mi pravi izbor za Vas?

Radi kvalitete prijevoda orijentirali smo se na stručne prijevode tehničke literature, kako bismo zadovoljili zahtjeve klijenata te zadobili njihovo povjerenje.
  • Najbolji odnos kvalitete i cijene
  • Popusti i odgoda plaćanja za stalne klijente
  • Zajamčena tajnost podataka
  • Bogato i višegodišnje iskustvo u prijevodima tehničke literature
Zatražite ponudu

Neki od naših zadovoljnih klijenata