Usluge

Mi smo predani našem radu i Vama!

Radi kvalitete prijevoda orijentirali smo se na stručne prijevode tehničke literature,  kako bismo zadovoljili zahtjeve klijenata te zadobili njihovo  povjerenje.

Osobno kontroliramo i organiziramo cjelokupni tijek prijevoda,  sve do isporuke materijala te Vam na taj način jamčimo   kvalitetu naše usluge.

Prevoditeljske usluge

Osim stručne tehničke literature prevodimo i marketinške materijale, koji su opet usko vezani za propagandu proizvoda i usluga iz tehničkog područja. Prevodimo: upute za uporabu, upute za dijagnostiku, kataloge originalnih dijelova, marketinške materijale, web stranice, multimedijalne CD-e, programe za samostalno učenje, materijale za školovanja, itd.

CAT ALATI (Trados)

Budućnost bržih i kvalitetnijih prijevoda su tzv. CAT-alati (computer assisted translation). Jedan od programa koji koristimo je TRADOS.
Cilj prijevoda u tim programima je postizanje brzine radi isporuke prijevoda u zadanim rokovima kao i korištenje terminologije koja je sadržana u tzv. memoriji. Za prijevode u Tradosu dogovaramo posebnu cijenu.
Vrlo učinkovit način prevođenja za veće količine materijala.

Ovjere sudskih tumača

Ovjere sudskih tumača za engleski i njemački jezik, ovjereni prijevodi:

OSOBNIH DOKUMENATA – (rodni list, vjenčani list, svjedodžbe, diplome, razni obrasci, rješenja o mirovini)

STRUČNIH DOKUMENATA – (povijest bolesti, medicinski i laboratorijski nalazi, tehnički certifikati, ugovori)

 

Osiguranje kvalitete!

Kvaliteta i stručnost zauzimaju najviše mjesto u našem svakodnevnom poslovanju. Korištenjem naših usluga  nikada nećete brinuti  oko točnosti i jezičnoj korektnosti prevedenog teksta ili pak zbog lošeg prijevoda dovesti  u pitanje svoj ugled i ugled tvrtke.

Naše je osnovno pravilo da tijekom cjelokupnog postupka prevođenja dosljedno slijedimo mjere za kontrolu i osiguranje kvalitete. Sve tekstove prevode  visoko školovani prevoditelji s dugogodišnjim prevoditeljskim iskustvom i znanjem iz točno određenog stručnog područja. Nakon obavljenog prijevoda tekst se još jednom provjerava od strane stručnog lektora. Tek nakon toga prijevod isporučujemo naručitelju.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas već danas!

Uvjerite se u kvalitetu naših prijevoda te zatražite ponudu i cjenik naših usluga. Nazovite nas, pošaljite nam upit ili jednostavno ispunite obrazac.
Kontaktirajte nas!